Zimna pasteryzacja - zalety
Kącik różności - jeśli nie wiesz, gdzie przyporządkować swój post, zajrzyj tutaj.
Zimna pasteryzacja - zalety
Post autor: Ośka »
Zalety HPP, czyli zimnej pasteryzacji: większe bezpieczeństwo produktu, produkt nie traci swoich właściwości, czysta etykieta - nie używa się chemii do utrwalenia żywności, bezpieczeństwo produktu podczas transportu. Interesowaliście się kiedyś metodami utrwalania żywności.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży
- ↳ Planowanie podróży
- ↳ Lokalne przysmaki
- ↳ Aplikacje w podróży
- ↳ Tanie bilety lotnicze
- ↳ Ubezpieczenie w podróży
- ↳ Książka w podróży
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Różne
- ↳ Plastik
- ↳ Polecane strony
- ↳ Opinie o firmach
- ↳ Ogłoszenia PRACA