zamienniki tuszy
Kącik różności - jeśli nie wiesz, gdzie przyporządkować swój post, zajrzyj tutaj.
- marilou
Re: zamienniki tuszy
wypróbowałam te zamienniki activejet i też jestem z nich zadowolona, świetne. Nie spodziewałam się, że zamiennik może mieć aż tak dobrą jakość.
fajki zapłonowe
fajki zapłonowe
- Derola
Akurat ja potrzebuję teraz kupić tusz hp 302 i zdecydowana jestem nawet na zamiennik. Znajomi z pracy kupują zawsze takie tusze do swoich drukarek i twierdzą, że wychodzi taniej, a jakość jest właściwie taka sama. Szczerze przyznam, że nie wiem, od czego to zależy, jednak chyba spróbuję raz tych zamienników. Nawet widziałam bogatą ofertę na stronie Do Drukarki i chyba na niej je zamówię.
- espas
Ja ostatnio kupowałam tonery do drukarek tutaj sklep.invmedia.pl . Już jakiś czas korzystam z zamienników i bardzo sobie je chwalę. Jeśli ktoś sporo drukuje to musiałby naprawdę sporo na to wydać. Dla mnie zamiennik to doskonała alternatywa.
- dalmata
Nie do każdej drukarki dostaniemy zamienniki, ale warto poszukać w internecie. Długo zastanawiałam się czy by nie kupić zamiennika tonera do mojej drukarki ale kolega namówił mnie na zakup takiego zamiennika w tym sklepie https://www.drukuj24.pl/kategoria/brother-116.html Tutaj znajdziesz oryginalne czy też zamienniki tonerów i to nawet w dość rozsądnych cenach
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży
- ↳ Planowanie podróży
- ↳ Lokalne przysmaki