wygodny materac do sypialni
Kącik różności - jeśli nie wiesz, gdzie przyporządkować swój post, zajrzyj tutaj.
Re: wygodny materac do sypialni
Post autor: Michaś »
Ja ostatnio dla swojego dziecka kupowałem materac z https://selene.pl/produkty/materace/mat ... eci,2,5399 i jest naprawdę bardzo dobry. Jeśli chodzi o materace, to uważam, że warto zdać się na wiedzę i doświadczenie sklepu Selene, w końcu zajmują się tą branżą już wiele lat.
Post autor: Śnieżka »
Zgadzam się z Tobą Michaś. Ja również wybrałam materace od Selene. Moim zdaniem najlepsze na rynku. Zdecydowaliśmy z mężem, że kupimy dwa oddzielne w rozmiarze 80x200 https://selene.pl/produkty/materace/mat ... 00,2,17864 . Dzięki temu ja mam swój wymarzony piankowy, a on kieszeniowy.
Post autor: żorła »
Jeśli to będzie sprawdzony producent materacy to możesz mieć pewność, że będziesz z zakupu zadowolona. Aczkolwiek istotne jest dopasowania materaca do potrzeb, nie może być on ani za twardy, ani za miękki - w sam raz. Zastanów sie także nad wkładem, czy to mają być sprężyny czy pianka
Post autor: żyrafa »
Mi osobiście termoelastyczne nie bardzo się podobają, ale znam osoby, które sobie chwalą. Więc jest to zależne od człowieka. Dobrze byłoby sprawdzić na miejscu jak się leży i wtedy będziesz wiedziała co kupić. Senactive to producent materacy i radziłabym go szukać w sklepach z materacami
Post autor: kaśka »
My materace zamawiamy z materacyk.pl dla dzieciakow małych i starszych. Wlasnie nie tak dawno kupilismy materac juz wiekszy 160/80 bo synek sie przenosi na wieksze lozeczko mamy materacyki od nich sprawdzone, pod wzgledem jakosci naprawde rewelacja
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży
- ↳ Planowanie podróży
- ↳ Lokalne przysmaki