Wózek na wyjazd
Kącik różności - jeśli nie wiesz, gdzie przyporządkować swój post, zajrzyj tutaj.
- warna
Re: Wózek na wyjazd
Osobiście polecam x-fly, tu http://mamawozibardziej.pl/2018/09/x-la ... in-poland/ możesz sobie o tej spacerówce poczytać, bo ta blogerka bardzo szczegółowo ją opisuje a ja powiem tylko że jest lekka, wygodna dla dziecka i sprawdziła się u nas na wyjeździe w stu procentach
- czesio
Lubię klasyczne rozwiązania dlatego jak już to wybrałabym czarny wózek. Właśnie dlatego spodobał mi się taki model: https://aberlystore.pl/pl/p/Wozek-wielo ... -TAKO/1021 . A co Wy o nim sądzicie?
- aura
zamiast wózka fajnie jest sobie kupić własnie nosidełko kinder hop na wyjazd, zobaczycie jakie to wygodne jest. Zwłaszcza jak jedziecie na wakacje, warto mieć coś takiego Ja mam model na upalne dni multi air które jest wykonane z siateczki i nikt się nie poci
- Balbinka
wiele osób na upalne dni poleca chustę, ja jednak jeszcze stoje przed wyborem. Ale już połowa lipca a wakacje za 2 tygodnie i nie wiem, Mam nosidełko Luna Dream. Brać chustę nad morze czy z nosidełkiem da radę?
Post autor: wiśniowa »
Wyjeżdżałam już z x-landerem x-fly, mogę powiedzieć że to są bardzo funkcjonalne wózki i nadają się świetnie na podróże samolotem a x-fly mogłam za darmo wypróbować w domu i to przesądziło o wyborze
Post autor: Eliza52 »
Polecam Euro-Cart Spin. Składa sie w sekundę. Jest bardzo lekki i mega zgrabny. Producent stworzył go z myślą o wyjazdach, a nawet podróżach samolotem, więc powinnaś być zadowolona.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży
- ↳ Planowanie podróży
- ↳ Lokalne przysmaki