Czesc,
szukam fajnego sklepu online gdzie kupie jakies ladne rzeczy. Mozecie polecic cos ciekawego? Gdzie ostatnio robilyscie zakupy?
Ubrania na wakacje
Kącik różności - jeśli nie wiesz, gdzie przyporządkować swój post, zajrzyj tutaj.
- MartaKoziol
- JakubNowakowski
Re: Ubrania na wakacje
Post autor: JakubNowakowski »
Hej,
Ja moge Ci polecic sklep wassyl (source). Moja zona robi tam dosc czesto zakupy i jest bardzo zadowolona z kazdej rzeczy, ktora tam kupi. Polecam poogladac, wydaje mi sie, ze warto bo ona jest za kazdym bardzo zadowolona z tego
Ja moge Ci polecic sklep wassyl (source). Moja zona robi tam dosc czesto zakupy i jest bardzo zadowolona z kazdej rzeczy, ktora tam kupi. Polecam poogladac, wydaje mi sie, ze warto bo ona jest za kazdym bardzo zadowolona z tego
- Agregatka
A może zamiast kupować nowe ubrania,warto sobie je uszyć samemu? Teraz jest to bardzo proste,maszyny do szycia są nowoczesne,mają sporo funkcji i są łatwe w obsłudze.Zanim jednak zapalimy się do tego pomysłu,warto wiedzieć jaka maszyna do czego służy,w czym się specjalizuje,a dowiemy się tego ze strony https://maszynydoszycia.pl/blog/jaka-ma ... c-b33.html
Szyjąc sobie samemu ubrania,mamy nie tylko wielką frajdę ale też jest to świetny sposób na oryginalność.
Szyjąc sobie samemu ubrania,mamy nie tylko wielką frajdę ale też jest to świetny sposób na oryginalność.
- Paula01
Ostatnio szukając kurteczki natknęłam się na ten sklep - https://dstreet.pl/pol_m_Odziez-Damska_ ... -1263.html Kurtki bardzo mi się spodobały i idealnie trafiają w mój gust. Aż ciężko jest wybrać tylko jedną z nich
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży
- ↳ Planowanie podróży
- ↳ Lokalne przysmaki