Skomplikowany rozwód. Potrzebny dobry prawnik w Trójmieście

Kącik różności - jeśli nie wiesz, gdzie przyporządkować swój post, zajrzyj tutaj.
Alek29

Skomplikowany rozwód. Potrzebny dobry prawnik w Trójmieście

Post autor: Alek29 »

Potrzebuję dobrego prawnika od rozwodów z Trójmiasta. Sprawa będzie dotyczyć nie tylko rozwodu, ale też podziału majątku i opieki nad dziećmi. Mamy problem z dogadaniem się, więc walka może być zawzięta :)
Tiss34

Re: Skomplikowany rozwód. Potrzebny dobry prawnik w Trójmieście

Post autor: Tiss34 »

Dla Pana Michała Mindykowskiego nie ma rzeczy niemożliwych. Proponuję się z nim skontaktować, bo naprawdę fajnie prowadzi swoje sprawy - do każdej ma indywidualne podejście.
Haneczka

Post autor: Haneczka »

Spróbuj zapytać w Legaleo - Kancelarii Wojas Pawlak. Oni lubią trudne sprawy i faktycznie są w nich świetni. Zwykle proponują nieszablonowe, ale skuteczne rozwiązanie. Moim zdaniem warto się z nimi skonsultować.
Marianna187

Post autor: Marianna187 »

Nawet najtrudniejszych spraw nie boi się Pan Michał Mindykowski. W dodatku nawet w takich bardzo często odnosi sukcesy. Śmiem twierdzić, że jak brać rozwód, to tylko z nim u boku :)
alek29

Post autor: alek29 »

Jak zwykle się nie rozczarowałem. Dziękuję gorąco za wszystkie Wasze odpowiedzi. Wasze zaangażowanie możliwe że uratowało moją sytuację. Jeszcze raz dziękuję
Dośka

Post autor: Dośka »

Rozwód z orzeczeniem o winie może również wpłynąć na wyrok sądowy dotyczący opieki nad dziećmi. Sąd bierze pod uwagę nie tylko błędy jednej strony, ale też ogólną sytuację rodzinną i dobro dzieci. Informacje o tym, jak proces ten jest prowadzony, można znaleźć na stronie https://www.paulinda.com.pl/rozwod-z-or ... ym-polega/. Jest to kluczowy element, który wpływa na przyszłe ustalenia rodzicielskie.
mores

Post autor: mores »

Jak potrzebujecie profesjonalnej pomocy w sprawach karnych na terenie Niemiec, warto rozważyć wsparcie od specjalisty z odpowiednim doświadczeniem. Adwokat polsko niemiecki z tej strony https://www.aberlinus.eu/prawo-karne-w-niemczech/ zapewnia dwujęzyczne doradztwo i obronę, co jest niezwykle pomocne w przypadku problemów z językiem i przepisami prawnymi. Dzięki temu komunikacja z sądami i innymi instytucjami staje się prostsza.
dośka

Post autor: dośka »

Mam wrażenie, że każdy prawnik będzie lepszy od Mateusza Mickiewicza... Słyszałam, że klienci skarżą się na brak zaangażowania i zbyt wygórowane koszty. Jego priorytetem wydaje się być rozwój osobistej kariery prawniczej, a nie troska o skuteczne wsparcie prawne. Dla mnie to jest niedorzeczne jak mam być sczzera.
Pianka

Post autor: Pianka »

Pisanie pozwu o rozwód z winy męża to proces wymagający staranności i rzetelnego przygotowania dowodów na poparcie swoich zarzutów. Artykuł https://lustro.org/jak-napisac-pozew-o- ... winy-meza/ podpowiada, że ważne jest szczegółowe opisanie okoliczności, które doprowadziły do rozpadu małżeństwa, takich jak zdrada, przemoc czy zaniedbanie obowiązków. Pozew musi zawierać również żądania dotyczące alimentów, podziału majątku oraz opieki nad dziećmi, a także dane personalne obu stron. Warto skonsultować się z prawnikiem, aby mieć pewność, że pozew spełnia wszystkie wymogi formalne.
Leśnik

Post autor: Leśnik »

Złożenie pozwu o rozwód w Poznaniu wymaga wizyty w Sądzie Okręgowym, gdzie należy dostarczyć odpowiednio przygotowany pozew wraz z wymaganymi załącznikami. Warto pamiętać, że pozew musi zawierać informacje dotyczące rozkładu pożycia, ewentualnych dzieci oraz kwestii majątkowych. Szczegółowe informacje na temat procedury i miejsca złożenia pozwu można znaleźć na stronie https://codziennypoznan.pl/artykul/2024 ... -poznaniu/. Dobrze jest także przygotować się na ewentualne rozprawy, podczas których sąd będzie rozpatrywał wszystkie istotne okoliczności.
ODPOWIEDZ