Restauracja przyjazna dzieciom
Kącik różności - jeśli nie wiesz, gdzie przyporządkować swój post, zajrzyj tutaj.
- Derola
Restauracja przyjazna dzieciom
Nie spotkałam się jeszcze nigdzie z tak przyjaznym miejscem dla dzieci. Zawsze wydawało mi się, że gdy chcę pójść z mężem do lokalu, to dzieci powinnam zostawić w domu pod czyjąś opieką. W przypadku Restauracji Akademia nie ma takiej opcji. Sami mają doskonałe warunki do tego, aby się nimi zająć. Wynajmują w weekendy panie animatorki, które w specjalnym kąciku dla maluchów spędzają z nimi czas. Fantastycznie, że rodzice wówczas mogą mieć trochę spokoju przy swoim posiłku.
- Wróżka
Re: Restauracja przyjazna dzieciom
Ostatnio otrzymaliśmy od prezydenta miasta kartę dużej rodziny. Gdy wychodzimy do restauracji, jest to spore wyzwanie strategiczne, bo nasze dzieciaki są w wieku od 2-5 lat. Ale wszystko można ogarnąć i można sie przy tym świetnie bawić. Wczoraj odwiedziliśmy Bubbles Bar bo trwa tam tydzień z owocami morza. Obsługa zadbała, by nasze pociechy miały co robić tworząc prace plastyczne przy stoliku, a z menu otrzymali świetne przysmaki dziecięce. Polecam
- wodzianka
W całej Polsce jest sporo takich miejsc Ja mogę Wam polecić np knajpkę Tarasy Gubałówka w Zakopanem. Mamy dość dużą rodzinkę 2+3 i zaglądamy tam za każdym razem gdy jesteśmy w okolicy. Super jedzenie, dobre ceny, miła obsługa. Te widoki z tarasów też bezcenne. Nie ma opcji by apetyt nie dopisywał
- motyl
Na pewno Bistro Smykawka w Łodzi. Zajrzyj na ich stronę http://smykawka.pl/?page_id=322 i zapoznaj się z ofertą. Jest to bistro rodzinne, mają pyszne jedzenie, które na pewno dzieciakom przypadnie do gustu.
- Pola
Ja zawsze jak wybieram restaurację, do której idę z rodziną na obiad, to zwracam uwagę nie tylko na jakość i smak jedzenia, ale też na atmosferę, jaka panuje w tym miejscu. Ostatnio na przykład byliśmy we Wrocławiu i mieliśmy ochotę na lunch wrocław bardzo miło nas zaskoczył restauracją "Wrocławska" na ulicy Szewskiej 59. Naprawdę warto się tam wybrać, polecam
- yarwyck
Jeżeli marzycie o smacznej kolacji w przepięknej scenerii, to zachęcam do sprawdzenia tej restauracji : http://16stolow.pl/ Jest raczej oblegana przez ludzi, zatem najlepiej zarezerwować sobie wcześniej stolik. Jestem ciekawa co sądziice o ich potrawach
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży
- ↳ Planowanie podróży
- ↳ Lokalne przysmaki