Problem z praniem
Kącik różności - jeśli nie wiesz, gdzie przyporządkować swój post, zajrzyj tutaj.
Problem z praniem
Post autor: Gośka22 »
Od jakiegoś czasu nie działa mi pralka i nazbierało się trochę rzeczy więc wpadłam na pomysł że skorzystam może z pralni chemicznej z usługą prania i prasowania? Poszukuję czegoś taniego na terenie Warszawy i jak macie propozycje to piszcie bo rzeczy przybywa z każdym dniem.
Re: Problem z praniem
Post autor: Oleńka »
Ja bym ci doradzała jednak naprawę albo kupno nowej pralki bo jest straszny problem z takimi usługami. Większość z nich mieściła się w galeriach a te obecnie są zamknięte. Może ktoś doradzi gdzie działa jeszcze pralnia bo naprawdę ciężko coś znaleźć.
Post autor: Baśka »
Nie kupuj żadnej pralki bo nie będzie sensu jak skorzystasz z oferty tej pralni https://www.pralnia-warszawianka.pl/ Mają usługi prania i prasowania oraz ciekawe abonamenty dla stałych klientów. Ja w ten sposób od dawna robię pranie i wychodzi mega tanio a ubrania mam idealnie czyste i wyprane. Najważniejsze to że mam więcej czasu dla siebie i bliskich.
Post autor: Juśka »
Jasne, taka pralnia jest dobrym rozwiązaniem, ale też nie na co dzień, tak mi się wydaje Ja korzystam rzadko, szczególnie od czasu, kiedy kupiłam nową pralkę, ale namówiłam też męża na suszarkę - mam zestaw z Electroluxa, PerfectCare i nasze ubrania są "pod dobrą opieką". Bardzo dobrze wyprane, a dzięki temu, że jest suszarka, w końcu nie suszę ubrań w salonieGośka22 pisze: ↑16 sty 2021, 18:41 Od jakiegoś czasu nie działa mi pralka i nazbierało się trochę rzeczy więc wpadłam na pomysł że skorzystam może z pralni chemicznej z usługą prania i prasowania? Poszukuję czegoś taniego na terenie Warszawy i jak macie propozycje to piszcie bo rzeczy przybywa z każdym dniem.
Post autor: szycha »
Ważny jest przede wszystkim odpowiedni dobór środków do prania. Właśnie dlatego warto sobie na spokojnie zerknąć tutaj https://sklep.clovin.com.pl/plyny-i-zel ... a-czarnego . Macie tam bowiem w ofercie płyn do prania czarnego. Oczywiście znajdziecie tam również wiele innych ciekawych produktów dopasowanych do różnych potrzeb.
Post autor: Bałwanek »
Suszarka ścienna to doskonałe rozwiązanie dla małych łazienek, gdzie każdy centymetr przestrzeni jest na wagę złota. Użytkownicy cenią sobie te urządzenia za ich funkcjonalność i oszczędność miejsca. Wiele użytecznych informacji na temat montażu i wyboru odpowiedniej suszarki można znaleźć w artykule dostępnym tutaj https://naszepiaseczno.pl/news/112829/s ... j-lazienki i suszarki ścienne są także estetyczne i mogą stanowić element dekoracyjny.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży
- ↳ Planowanie podróży
- ↳ Lokalne przysmaki