Czesc,
Mam bardzo duzo zdjec z wakacji. Znacie jakies sklepy gdzie kupie ladne albumy?
Album na zdjecia
Kącik różności - jeśli nie wiesz, gdzie przyporządkować swój post, zajrzyj tutaj.
- JakubNowakowski
- MartaKoziol
Re: Album na zdjecia
Post autor: MartaKoziol »
Hej,
Ja moge Ci polecic albumyfoto.pl. Ja kupowalam tam albumy na dzień nauczyciela album dla dzieciakow do szkoly Musze przyznac, ze byly zachwycone podczas ich wreczania
Ja moge Ci polecic albumyfoto.pl. Ja kupowalam tam albumy na dzień nauczyciela album dla dzieciakow do szkoly Musze przyznac, ze byly zachwycone podczas ich wreczania
- aura
Co powiecie na album dla dziecka to może być naprawdę niezapomniany prezent, zwłaszcza jak dzieciaki lubią tego typu dodatki, a wiecie ze sporo dzieci tak własnie ma, że takie drobne rzeczy lubią Cóż nic dziwnego to może byc super pamiątka.
Post autor: Mikośka »
Ja natomiast myślę, że fajną propozycją jest kosz prezentowy i jeśli będziecie szukali wyjątkowej propozycji dla najlepszych nauczycieli to weźcie pod uwagę ofertę od Smacza Jama https://smaczajama.pl/pl/c/Polecane-na- ... yciela/612 gdzie można liczyć na bardzo fajne ceny i różnorodne zestawienia mniejszych i większych zestawów w tym oczywiście z dobrą kawą i herbatką. Pozdrawiam!
szafa o głębokości 40 cm
szafa o głębokości 40 cm
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży