Drukarka 3D w firmie
Pracujesz zdalnie? Sposoby na łączenie pracy i podróży.
- kolins
Drukarka 3D w firmie
Zastanawiam się poważnie nad tym, czy w mojej firmie może przydać się drukarka 3D. Widziałam niedrogi model na stronie https://aemca.pl/drukarki-3d/407-drukar ... 37458.html i myślę o jego zakupie. Co istotne - tutaj mamy polską dystrybucję, a co za tym idzie - polską gwarancję.
- ulenica
Re: Drukarka 3D w firmie
Witam Czy ktoś może mi powiedzieć jakiej firmy drukarki obecnie są bardzo dobre i w jakich sklepach Najlepiej szukać. Zdecydowanie wolałabym kupić w sklepie online, ponieważ nie mam zbytnio czasu na chodzenie po sklepach. ja widziałam takie Drukarki na Ceneo i może ktoś, kto bardziej zna się na takich urządzeniach podpowie mi, którą z tych drukarek wybrać
- fiona45
Bardzo wiele różnych ciekawych modeli drukarek ma firma Epson, może warto do nich zerknąć i znaleźć dla Siebie idealny model, który sprawdzi się w druku. Czasem warto szukać w różnych firmach, aby znaleźć coś idealnego.
Post autor: miśka12 »
I co sądzisz finalnie o tym rozwiązaniu?fiona45 pisze: ↑15 paź 2019, 22:36 Bardzo wiele różnych ciekawych modeli drukarek ma firma Epson, może warto do nich zerknąć i znaleźć dla Siebie idealny model, który sprawdzi się w druku. Czasem warto szukać w różnych firmach, aby znaleźć coś idealnego.
-
Medycyna estetyczna Chrzanów
Post autor: Amerkosz »
Awaria drukarki może zdarzyć się każdemu. Dlatego polecam znaleźć i zapisać kontakt do solidnego serwisu napraw drukarek. Zawsze lepiej być przygotowanym i miec namiar na serwis drukarek hp katowice
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży
- ↳ Planowanie podróży
- ↳ Lokalne przysmaki