Wyjazd kamperem?
Jak znaleźć dobrą odzież na wyjazd? Jak dogadać się w obcym kraju? Gdzie szukać noclegów? Poradnik podróżnika.
- Jarad_86
Wyjazd kamperem?
Mieliście okazję jechać gdzieś kamperem? Szczególnie interesują mnie te zagraniczne wyprawy. Znalazłem ostatnio bardzo fajną ofertę, idealną na urlop, a jest to wycieczka kamperem na Sycylię. Brzmi ciekawie, prawda? Chcę się do tej przygody jak najlepiej przygotować, więc licze, że podpowiecie mi co i jak. Na pewno to by było bardzo pomocne, jako że nie mam doświadczenia 

- kajta
Re: Wyjazd kamperem?
Ja nie miałam jeszcze okazji ale nie powiem - myślałam o tym. Nawet taka podróż po Polsce by mnie satysfakcjonowała, jest co zwiedzać u nas także. A żeby samo podróżowanie nie było kłopotliwe to może lepiej aby kamper był rozmiarów samochodu? Można to zrobić korzystając z opcji od azar4 . Przyczepę montuje się na samochód typu pickup i powstaje pickup camper.
- paloma
Re: Wyjazd kamperem?
Mam w planach wynajem idealnego samochodu bo dla mnie wyjazd kamperem to jeszcze zbyt duże wyzwanie. Za to masę moich znajomych podróżuje fajnymi wynajętymi samochodami na urlop więc sama też chcę spróbować 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży
- ↳ Planowanie podróży
- ↳ Lokalne przysmaki