Chcielibyście spędzić Boże narodzenie nad morzem?
W sensie z dala od tlumu gości, tylko najbliżsi, relaks, wigilia przygotowana przez kogos itd? kusi mnie...
Boże narodzenie nad morzem?
Morze, góry czy Mazury? Polecane kierunki, piękne miejsca, tania turystyka w Polsce.
- Renata
Re: Boże narodzenie nad morzem?
Ba! No pewnie, ze chciałabym spędzić Boże narodzenie nad morzem, mało tego, taki mam właśnie tegoroczny plan.
Mam już z bliskimi pod kokardki tych spędów rodzinnych, kłótni, przekrzykiwania się itd, bo u nas to tak wygląda, wiec przeglądam sobie teraz różne oferty bożonarodzeniowych wyjazdów, czy miejscówek jak tu: https://hthouseboats.com/2019/09/12/boz ... na-wodzie/
w klimatycznych miejscach i mam zamiar na dniach już rezerwować coś, bo czas najwyższy.
A Ty się skusisz czy zostaniesz przy starych "dobrych" świętach na chacie?
Mam już z bliskimi pod kokardki tych spędów rodzinnych, kłótni, przekrzykiwania się itd, bo u nas to tak wygląda, wiec przeglądam sobie teraz różne oferty bożonarodzeniowych wyjazdów, czy miejscówek jak tu: https://hthouseboats.com/2019/09/12/boz ... na-wodzie/
w klimatycznych miejscach i mam zamiar na dniach już rezerwować coś, bo czas najwyższy.
A Ty się skusisz czy zostaniesz przy starych "dobrych" świętach na chacie?
- Pola
Jeśli będziecie spędzali Boże Narodzenie poza domem, powinniście zadbać o to, żeby wysłać życzenia swoim bliskim. Przyda się więc Wam niejedna kartka świąteczna. Ja bardzo ładne widziałam w sklepie internetowym Happenings.pl, polecam więc się tam rozejrzeć 

Post autor: chacman14 »
Jeśli szukacie restauracji na wigilijną kolację to ja polecam sprawdzić na wigilia firmowa warszawa to oferta restauracji która serwuje smaczne piękne dania idealne na taką uroczystość. Oni organizują przyjęcia okolicznościowe czy kolacje firmowe. Polecam ich serdecznie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży
- ↳ Planowanie podróży
- ↳ Lokalne przysmaki