Oprogramowanie sklepu internetowego
Co o polskich firmach sądzą użytkownicy forum? Może to Ty chcesz podzielić się własnymi spostrzeżeniami na temat jakiegoś przedsiębiorstwa albo pracodawcy? Śmiało, czekamy na Ciebie.
Oprogramowanie sklepu internetowego
Post autor: palernka »
Witajcie. Zamierzam uruchomić sklep internetowy i posiadam już przygotowany projekt tego, dokładnie co i w jaki sposób zamierzam oferować. Papiery również mam na tę chwilę ogarnięte. Ogólnie rzecz biorąc, niemal wszystko mam już załatwione, by rozpocząć działalność. Rozglądam się jeszcze jednak za porządną stroną która proponuje fajne oprogramowanie sklepu internetowego. Nie chcę ukrywać, że do tej pory nie miałam styczności ze sprzedażą w sieci, tak że potrzebuję czegoś prostego i intuicyjnego w obsłudze. Ktoś korzysta? Polecacie?
Re: Oprogramowanie sklepu internetowego
Post autor: Aria852 »
Poza takim oczywistym oprogramowaniem oczywiście należy zdecydować sie też na platformę chociażby do zarządzania wysyłkami. Taką można znaleźć pod adresem: https://innoship.com/pl/ . Zobacz na czym dokładnie to polega i jeśli chcesz, wypróbuj za darmo wersję demo.
Post autor: nadiiaa »
Co sądzicie w ogóle o https://cashdirector.com/ ? Właśnie sama mam w planach postawić na ten program, ponieważ bardzo ułatwia sprawy związane z zarządzaniem finansami
Post autor: Harry »
Musisz jeszcze napisać, czy planujesz jakąkolwiek ekspansję w przyszłości — chcesz sprzedawać tylko w e-sklepie czy też wejść na portale aukcyjne i marketplace'y jak Amazon lu eBay? Jeśli to drugie, to zdecydowanie warto rozważyć narzędzia PIM https://www.ideo.pl/e-commerce/narzedzia-pim/ Już na poziomie małego sklepu internetowego jest to spore ułatwienie — nie musisz ręcznie aktualizować baz danych, tylko robisz to z poziomu jednego narzędzia, a dane podmieniane są we wszystkich platformach sprzedażowych czy marketach. Nie dość, że pozwala to oszczędzić mnóstwo czasu, to jeszcze eliminuje potencjalne rozbieżności między platformami.
Post autor: katjoszka »
Firmy skutecznych narzędzi, które pomogą im w osiąganiu sukcesów na rynku. Oprogramowanie comarch łódź oferuje kompleksowe rozwiązania, które są dostosowane do potrzeb każdej branży. Sprawdź, jak możesz zwiększyć efektywność swojego przedsiębiorstwa
Post autor: stokrotkaa87 »
Jak oceniacie firmę Wapro, jeśli Wam powiem, że potrzebny mi będzie system finansowo księgowy do small biznesu? Nie jestem w tym temacie biegła, dlatego może się okazać, że bardzo mało rozumiem, ale zdecydowanie jestem otwarta na propozycje. Może uda mi się coś interesującego przygotować.
Post autor: nazelnicza »
Jak najbardziej jestem zdecydowana na to, by w mojej firmie panowała sprzedaż doradcza , nie lubię działania agresywnego. Oczywiście są osoby, które coś w tym obszarze działają, ale jednak liczę, że będziecie mogli mi powiedzieć coś od siebie. Nie jest to wcale takim rzadkim rozwiązanie, że biznes pyta biznesu, jak może sobie pomóc .
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży
- ↳ Planowanie podróży
- ↳ Lokalne przysmaki