Hej
jakie dania polecacie z kuchni japońskiej oprócz sushi? Sushi uwielbiam, ale chciałabym spróbować czegoś nowego. Może polecicie jakieś miejsce we Wrocku lub Poznaniu, gdzie dowożą nie tylko sushi, ale i inne dania japońskie? Pzdr!
Kuchnia japońska
Gdzie zjeść lokalne dania? Najlepsze restauracje dla lokalsów.
- wypon
Re: Kuchnia japońska
Mam kilka restauracji do których chciałbym pójść np. https://www.facebook.com/kokusushizawiercie/ u mnie w okolicy i jeszcze kilka innych, ale póki co przez pracę nawet nie mam czasu. Koko Sushi jest bardzo polecane i wiem, że warto, ale jak już pójdę i zjem to dopiero zdam relację. Pozdrawiam
Post autor: jennyf »
Sushi sushi nierówne Przekonałam się o tym ostatnio odwiedzając pewien sushi bar w Szczecinie. Dania były tak pięknie podane, czuć było, że skladniki sa świeże, dobierane tak jak trzeba... Szef kuchni zdecydowanie zna się na rzeczy. A nigiri z chrzanem - ach, pojechałabym tam jeszcze raz, żeby znowu ich spróbować. To zdecydowanie najlepsze sushi w Szczecinie. A jeśli chodzi o inne potrawy japońskie to warte spróbowania są rameny - ale to tylko jeśli lubisz intensywne, słone zupy.
- dorszek
Kuchnia japońska ma w Polsce wielu zwolenników. Ja również się do nich zaliczam. Sushi to moje ulubione danie. Bardzo często zamawiam je z oferty restauracji https://www.sushitoday.pl/, która oferuje dostawę do domu. Zawsze jestem bardzo zadowolony.
Post autor: miśka12 »
Tylko sushi <3romana-83 pisze: ↑29 mar 2020, 3:15 Hej
jakie dania polecacie z kuchni japońskiej oprócz sushi? Sushi uwielbiam, ale chciałabym spróbować czegoś nowego. Może polecicie jakieś miejsce we Wrocku lub Poznaniu, gdzie dowożą nie tylko sushi, ale i inne dania japońskie? Pzdr!
-
Salon kosmetyczny
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży