w której aptece najtaniej?
Życie w podróży i nie tylko.
w której aptece najtaniej?
Post autor: shrona »
w której aptece według was jest najtaniej? jak oceniacie poszczególne apteki, z moich obserwacji wynika że DOZ ma bardzo dobre ceny, kupujecie w tej aptece?
Re: w której aptece najtaniej?
Post autor: cersa »
mam kilka aptek w okolicy i jak do tej pory najtańszą opcja jest dla mnie DOZ, często tam kupuję bo ceny mają bardzo dobre, wybór produktów jest bardzo dobry
Post autor: liszka »
Też kupuję w DOZ, moim zdaniem mają najlepsze ceny, leki na receptę czy suplementy wychodzą naprawdę dobrze cenowo. Kupuję u nich stacjonarnie, wolę to niż zakupy online.
Post autor: Martika »
Fajne jest to, że te niskie ceny w dozie dotyczą nie tylko leków, ale i suplementy można u nich kupić zdecydowanie taniej niż gdziekolwiek indziej. To jest na naprawdę duży plus.
hdmi 2.0 extender
hdmi 2.0 extender
Post autor: laloona »
Zdecydowanie ogromny plus. Zwłaszcza biorąc pod uwagę, że wszędzie wszystko ostatnio mocno drożeje, ale na szczęście ceny w dozie wciąż się trzymają na stałym niskim poziomie
Post autor: baska »
Ja też kupuję w dozie. Zdecydowanie w tej aptece jest u nas najtaniej. Z ciekawości porównałam sobie ceny w okolicznych aptekach i naprawdę się zdziwiłam jak ogromne róznice mogą być za takie same produkty.
Post autor: basiurka »
Też robiłam kiedyś porównanie i od tamtej pory kupuję tylko w DOZ bo tam wyszło najtaniej, a mam też blisko. Leki to kupuję tylko stacjonarnie nie lubię online.
Post autor: Elena »
Ja mam takie same spostrzeżenia, w doz mają zdecydowanie najniższe ceny, ostatnio robiłam porządne rozeznanie, bo potrzebowałam zrobić większe zakupy apteczne no i doz nie ma konkurencji.
brink polska
brink polska
Post autor: Gość »
Ja już jakiś czas temu zauważyłam, że w doz ceny wypadają najkorzystniej i póki co trzymają się na tym samym poziomie, gdzie indziej są podwyżki i niestety zapłacimy za te same rzeczy więcej. Mam nadzieję, że jak najdłużej będą mieli takie ceny w doz.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży
- ↳ Planowanie podróży
- ↳ Lokalne przysmaki