Jazda konno
Życie w podróży i nie tylko.
- Żanna
Jazda konno
A kto z Was jeździ konno? Powiem Wam szczerze, że dziwi mnie fakt, że ten sport w Polsce jest nadal tak mało popularny, jak myślicie, z czego to wynika? Czy może z tego, że ludziom kojarzy się to z drogim sportem? Wiecie co, ja kupiłam ostatnio nowe bryczesy i kask do jazdy konnej, jeśli chodzi o wydatki, to na jakiś czas mam z głowy. Wszystko jest kwestią organizacji, stajni, właścicieli. Polecam się zorientować.
Re: Jazda konno
Post autor: vemba »
Jazda konna to sport który uprawiałem wiele lat ale już nie jeżdżę bo jakoś straciłem zapał. Ale oglądam zawody i wyścigi, obstawiam też je w zakładach bukmacherskich. Jak chcecie tego spróbować to tutaj https://www.iforbet.pl/ macie fajny wybór, dużo tam jest różnych dyscyplin sportowych.
Post autor: Kama »
Raz w życiu jechałam na koniu i po tym niezbyt miłym doświadczeniu stwierdziłam, że nigdy nic mnie nie zaciągnie do tego, by miała znów wsiąść na tę nieszczęsną kopytną bestię. Zdecydowanie nie jestem fanką koni. Mogę je oglądać z dystansu i tylko tyle.
Post autor: Katia »
Zajmując się różnymi hobby i sportami, warto zwrócić uwagę na jakość używanego sprzętu. Sklep Jeździecki Equishop oferuje szeroki wybór produktów, które mogą znacząco poprawić komfort uprawiania różnych dyscyplin. Warto sprawdzić dostępne opcje i zainwestować w solidny sprzęt. To świetne miejsce do znalezienia akcesoriów, które spełnią najwyższe wymagania.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży
- ↳ Planowanie podróży
- ↳ Lokalne przysmaki