Cześć!
Przymierzam się do kupna kampera. W tym roku nie zamierzamy z dziewczyną spędzić wakacji w domu, ale że nie wiadomo co i jak z pandemią to nie nastawiam się na wczasy w kurorcie. Bierzemy sprawy w swoje ręce i planujemy objazdówkę. I teraz tak. Szukam kampera z miejscem do spania dla dwóch osób, jakąś umywalką i toaletą i miejscem gdzie można przygotować coś do zjedzenia. Potrzebuję polecajki jaką marką mam się zainteresować oraz jakie są widełki cenowe.
Kamper
Podróż w vanie? Praktyczne porady, jak wybrać odpowiednie auto do podróży, na co się przygotować, gdzie parkować, jak zabezpieczyć się przed kradzieżą. Możesz się podzielić doświadczeniami? Napisz.
Re: Kamper
Post autor: Chommik »
Super sprawą jest podróżowanie terenowym pick-upem. Azar4 to specjalnie dostosowany kamper terenowy, który oferuje wyjątkową swobodę podróżowania i dostęp do trudno dostępnych miejsc. Montowany na popularnych modelach pick-upów, ten pojazd pozwala na odkrywanie miejsc, do których trudno dostać się innym pojazdem. Jeśli marzysz o niezapomnianych przygodach na łonie natury, kamper terenowy może być Twoim towarzyszem podróży, oferując komfort, swobodę i nieograniczone możliwości eksploracji.
kaprys limanowa
kaprys limanowa
- warna
Ogólnie takie podróżowanie jest bardzo fajne ale chyba nie dla każdego. Ja mało jeżdżę samochodem i jakoś nie widze siebie w kamperze ale samochód osobowy na podróż wypożyczę. Już nawet sprawdzałam warunki na tej stronie https://comfortcar.pl/wynajem-samochodu ... -goleniow/ i wiem że można tu też zarezerwować samochód
Post autor: doniaa »
A co przykładowo powiecie na usługi https://www.vandermoon.com/19-moon-window ? Czy ktoś z was może kupował u nich jakieś artykuły do kampera? Wyposażenie??? Tak pytam, ponieważ zainteresowały mnie niektóre ich rzeczy, a chcę przerobić busa na kampera.
Wróć do „Motoryzacja i Vanlife”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży
- ↳ Planowanie podróży