Atrakcje dla dzieci
Jak przygotować dziecko do podróży? Radzimy, co zabrać i na jakie rozwiązania postawić.
- Ludwika
Atrakcje dla dzieci
Jeśli szukacie atrakcji dla dzieciaków w czasie wakacji nad polskim morzem, to polecam Wam odwiedzić motylarnię w Rozewiu. Na pewno będziecie chcieli pojechać na latarnię morską, a motylarnia znajduje się zaraz obok niej Piękne okazy, egzotyczne motyle. Na mnie też zrobiły ogromne wrażenie, a myślę, że dzieciaki będą w motylarni zachwycone widokiem
Re: Atrakcje dla dzieci
Post autor: iwonka »
kochani a jakie atrakcje dla dzieci w gorach? morskie oko, gubalowka, wiadomo. myslalam jeszcze nad termami, ale nie wiem, czy nie sa za male... a cos bardziej aktywnego? zeby sie na maksa zmeczyly
Re: Atrakcje dla dzieci
Post autor: Bernia »
A co powiesz na kulig Zakopane z dziećmi? Byłaś kiedyś? Jak dla mnie top atrakcja, jeśli chodzi o te okolice. No i akurat idealny czas, zanim zrobi się już ciepło i śnieg stopnieje. Wiadomo, lepsze widoki w sezonie zimowym, a i większa frajda dla dzieciaków. Tylko sprawdź sobie wcześniej terminy, bo może się okazać, że nie ma już miejsc. To dość popularna atrakcja.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Poradnik podróżnika
- ↳ Inspiracje
- ↳ Motoryzacja i Vanlife
- ↳ Historie z podróży
- ↳ Lifestyle
- ↳ Praca w podróży
- ↳ Planowanie podróży
- ↳ Lokalne przysmaki